banner_dogsmart_

Kennel Dogsmart
Hem Om oss Havanais Träning Träffar

Rubriker

Våra hundar
Vårt mål med vår uppfödning är kavata hundar som både vill och kan mycket. Hundar som gillar att lära sig nya saker och att hänga med på det mesta. Viktigt för oss är också den täta kontakt mellan oss och våra valpköpare så vi kan ge support vid behov och följa våra hundars utveckling. Här ser du våra hundar!
Läs mer
Köpa hund
Läs mer
Våra hundar Köpa hund Hundarnas Hälsa Hundarnas Försäkringar

Våra hundar

Vi vill ha en grupp med hundar som trivs ihop och som alla kan hjälpa till att fostra de valpar som föds hos oss. Samtidigt så är de en del i vår familj med allt vad det innebär.

 

De som bor hos oss är:

Sundahundarpärlans Annie af Pålsjö,

Annies dotter Dogsmart´s Blackie,

Sundahundarpärlans Dixie af Pålsjö och

hennes barnbarn Dogsmart´s Ginger Rogers.

 

Sedan som katt bland hermeliner så har vi också Softstar´s Dona Alicia "Madigan" som är en Irish Soft Coated Wheaten Terrier.

 

vara_hundar

 

VÅRA HAVANAISER

 

Sundahundapärlan´s Annie af Pålsjö

Annie är min dotters hund och älskar att ligga i knät hos sin matte medan de "läser" eller ser TV ihop. Amanda har tränat agility och cirkuskonster med Annie. Båda har tyckt det har varit lika kul! Annie har fått två kullar där en hund har examinerad servicehund och en har arbetat som terapihund.

 

Sundahundapärlans Dixie af Pålsjö

Dixie står med ett ben i vart hörn och går tryggt fram till alla hundar utan minsta tvekan. Däremot så överraskade hon mig på mentalbeskrivningen. Hon tyckte det var jobbigt och hade lite för liten nyfikenhet för att väga upp det.

 

Dogsmart´s Blackie

Hon "tillhör" pojkarna, m a o  Gerry och Alexander, i familjen. Blackie är en riktig supernanny utan att vara tuff; hon får den mesta blyga hund att vilja busa med henne och tvättar och pysslar om våra valpar på bästa sätt.

 

På mentalbeskrivningen så var hon i klass med bästa brukshunden till alla åskådares förvåning.

 

VÅR WHEATEN TERRIER

Soft Star´s Dona Alicia även kallad Madigan är vår tredje hund av denna ras och även denna gång så visar sig denna typ av hund att älska att samarbeta och hänga med i allt vad vi gör. Madigan är min resekompis och vifftar glatt på svansen då vi ska hoppa på tåget; ännu ett äventyr ihop med matte.

 

Hon har klarat alla hälsokontroller och är också mentalbeskrivning.

 

 

Dogsmart´s Dixies WinDixie

Är en hund med mycket egen vilja och en mycket samarbestvillig hund som är duktig på agility så länge hon känner för det. Är utmaningen för liten så tröttnar hon! Winnie haft en kull hos oss och tillhör nu sin familj och kennel Lurvbollen.

 

Dogsmart´s Ebba Grön

Är vår nya fodertik och förhoppningsvis en guldklimp inte bara i familjens Ryderwalls ögon. Vi var mycket glada då de tackade ja till att ta hand om denna lilla självsäkra madam.
Ebba är mentalbeskriven med bra resultat.

 

Dogsmart´s Hedwig

Är Ebbas dotter och fick följa med när mammahund åkte hem efter sin första kull hos oss. Hedwig ska vi ha en kull efter om hon utvecklas som vi tror.

 

Dogsmart´s Alma

Hos dem bor också vår första fodertik . Dogsmart´s Alma som ju

t o m utbildades till servicehund åt lillhusse tack vare Marita och Roland.

Efter en stökig första förlossning då hon fick kejsarsnittas så valde vi att plocka henne ur avel.

 

Dogsmart´s DixieDaisy

Är inlånad för att få en kull valpar för att vi ville ta tillvara hennes fantastiska temperament (även om hon är en stor tik) och ge hennes systet mer tid att utvecklas innan det är dags för henne att gå i avel.

 

Dogsmart´s Flower of Faith

Sally som hon kallas är en cool tjej som älskar att vara nära. Hon är nog den mestr keliga hund vi mött. Hon ville t o m kela när hon födde sina valpar hos oss.

 

Dogsmart´s Ginger Rogers

Denna hund kallas Muffin och hon är som en cupcake; ljuvlig, söt, mjuk och vacker att se på. Muffin är vår son Alexanders hund och de älskar varandra jätte mycket. De är som lång och lerhalm.

 

 

 

 

Copyright 2008 Kennel Dogsmart