banner_dogsmart_

Kennel Dogsmart
Hem Om oss Havanais Träning Träffar

Rubriker

Våra hundar
Vårt mål med vår uppfödning är kavata hundar som både vill och kan mycket. Hundar som gillar att lära sig nya saker och att hänga med på det mesta. Viktigt för oss är också den täta kontakt mellan oss och våra valpköpare så vi kan ge support vid behov och följa våra hundars utveckling. Här ser du våra hundar!
Läs mer
Köpa hund
Läs mer
Våra hundar Köpa hund Hundarnas Hälsa Hundarnas Försäkringar

Vi startade vår kennel i det lilla formatet 2002 och lär oss hela tiden nya saker om detta ansvarfulla arbete som det innebär att vara uppfödare. Tack till Sundahundapärlan´s kennel för att ni fick vår ögon för Bichon Havanaisen.


Kennel Dogsmart ingår som en del i vårt företag Hand med Hund AB där också många av våra valpköpare tar en aktiv del i olika kurser och annan verksamhet såsosm hundläger, gåing, föredrag och öppen förskola m m.


Vårt mål med Havanias uppfödning är att sprida kännedom om en fantastisk liten hund som kan mycket, villig att samarbeta och arbeta trots sin litenhet och ädla uttryck. Vi vill ta fram valpar som fungerar både som sällskapshund men som också samtidigt gillar att få uppgifter och att jobba med sin människa.

 

Därför lägger vi mycket arbete på valpkullens utveckling genom att ge valparna stimulans för alla sinnen; för att utveckla kroppskontroll, väcka deras nyfikenhet, öka självkänsla och mycket socialträning med både hundar och människor.

 

sova_mage

 

Välkomna att kontakta oss!

 

Instruktör & hundpsykolog Yrsa Franzén-Görnerup

Instruktör Gerry Görnerup

 

mail dogsmart@telia.com eller ring 046/25 08 66

Copyright 2008 Kennel Dogsmart